Popotnik Oliver Tič se vrača domov: prvo jutro bo na Radiu Rogla

Popotnik Oliver Tič se jutri zvečer iz Kolumbije za nekaj dni vrne v domače Slovenske Konjice. Njegovo prvo jutro v domovini se bo začelo na Radiu Rogla – v studiu ga pričakujejo v petek, 28. februarja ob 7.30.

Oliver Tič, ki že skoraj leto in pol hodi po najdaljši cesti sveta od Argentine do Aljaske, je na poti proti domovini. Trenutno je še v Bogoti, zvečer pa ga čaka 20-urni let. Jutri zvečer naj bi priletel na zagrebško letališče, kjer ga bo pričakala skupina prijateljev iz Slovenskih Konjic.
Njegovo prvo jutro v domovini pa bo začel v petek zjutraj na Radiu Rogla, kjer ga nekaj pred deveto uro zjutraj lahko pozdravijo vsi, ki to želijo.

Carlitos v pasjem hotelu

Kot smo poročali, se Oliver vrača le za nekaj dni, da uredi dokumente, ki so mu jih ukradli pred dnevi. V petek zjutraj od pol osme do devete bo gost v jutranjem programu Radia Rogla, zvečer pa bo gostoval v konjiškem Patriotu.
Ko bo v domačih Konjicah uredil novi potni list, pa se vrne na svojo misijo: po dolgem prepešačiti dva kontinenta, od Argenitne do Aljaske. Pot bo nadaljeval tam, kjer jo je začasno prekinil.
Medtem se je njegova psička Carlitos že udomačila v svojem začasnem domu, pasjem hotelu, kjer čaka na Oliverjevo vrnitev. Psičke namreč ne želi izpostavljati napornemu in za živali mučnemu letu.

Podprimo Oliverja in Carlitos

Oliverja in njegovo dogodivščino, ki je zdaj dobila nepričakovan (in drag) zaplet, podpiramo tudi v medijski hiši Novice. Lahko pa ga s kakšnim denarnim nakazilom podprete tudi vi.
Oliver Tič, Grajska ulica 10, 3210 Slovenske Konjice.
TRR: SI56 0510 0703 5896 137
Več: TUKAJ

(Nina Krobat, Foto: Oliver Tič)