Znani Celjani kuhali jedi s poti Alme Karlin

Članice so tokrat k sodelovanju povabila znane Celjanke iz umetniških in prevajalskih vod: lutkarico Bredo Stepan, prevajalko Greto Jenček in fotografinjo Mijo Koprivc. Na dogodku se jih je pridružil tudi pobrateni Lions kluba iz Zadra. Foto Lions klub Celje Mozaik

Prvo junijsko soboto je na Mestni tržnici Celje potekal tradicionalni dobrodelni dogodek Znani Celjani kuhajo, ki ga je že peto leto zapored organiziral Lions klub Celje Mozaik.

Letošnja tema kuhanja je bila: Jedi na poti Alme Karlin. Obiskovalcem so tokrat pripravili Almin krožnik, caponaddo, pad thai  in dalmatinske ribje namaze. Obiskovalci so z navdušenjem poskusili dobrote in tudi donirali dobrodelne prispevke, ki jih bodo članice kluba tokrat namenile štipendiranju otrok iz socialno šibkih družin.