Začeli smo 1. sezono Mini Glasbene zvezde Štajerske!

Na Radiu Rogla so sinoči začeli nov radijski šov, ki bo popestril zimsko-pomladne sredine večere: Mini Glasbena zvezda Štajerske. Led so z odličnima nastopoma v živo prebili otroci iz Glasbene šole Banovšek.

Mini Glasbena zvezda Štajerske je nov radijski šov, v katerem imajo glavno vlogo otroci. Zato, da jih Slovenci ne bomo pozabili in zato, da bodo otroci imeli te pesmi radi, otroci na Radiu Rogla vsako sredo zvečer v živo pojo slovenske narodne pesmi.
Sinoči smo slišali prve nastope pogumnih prvih treh mini glasbenih zvezd.

Kristina, Benjamin in Luka: ODLIČNO, pet!

Voditelja oddaje Alja Tihle Hren in Blaž Švab sta v prvi Mini Glasbeni zvezdi Štajerske gostila tri mlade glasbenike iz Glasbene šole Banovšek. Za svoj nastop si prav vsi zaslužijo petico! Ker so tako odlično opravili svoj prvi radijski nastop in intervju, so prejeli posebna priznanja. Spremljal jih je sicer predstavnik Glasbene šole Banovšek Matej Turinek.

Dvojčka Kristina in Benjamin Planko iz Gorice pri Slivnici sta v živo odlično zapela in zaigrala pesem Moj vandravček. Kristina je igrala na harmoniko in pela, Benjamin pa je tokrat igral bas kitaro. Dvojčka bosta 18. februarja dopolnila 13 let, hodita v 7. razred in že več let obiskujeta glasbeno šolo.
Njun celoten nastop na vaji si OGLEJTE TU.

 

Predstavil se je tudi Luka Okrožnik (harmonika, vokal) iz Zavrha nad Dobrno. V oddaji je v živo zapel in zaigral pesem Tri palnike. Luka hodi v 5. razred, pet let obiskuje glasbeno šolo, 23. februarja pa bo dopolnil 11 let.
Kako je nastopil na vaji, VIDITE TU.
Mlade glasbene zvezde so na Radiu Rogla doživele tudi svoj prvi radijski intervju.
POGLEJ TUKAJ!

Še več video utrinkov, tudi iz njihovega prvega radijskega intervjuja, POGLEJ TU.

Vsako sredo zvečer

Vsako sredo zvečer na Radiu Rogla v sklopu oddaje Pod Roglo se Poje in igra slišimo dve pesmi in spoznavamo mlade izvajalce.
Mini glasbena zvezda Štajerske ni tekmovalen šov, kot njena sestrska rubrika Glasbena zvezda Štajerske, v kateri nastopajo nekoliko starejši glasbeniki.
Vsi otroci, ki v radijskem studiu v živo zapojejo in zaigrajo, so zmagovalci, zato vsak od njih prejme posebno priznanje.

Želite slišati in videti več?
Obiščite družabna omrežja Radia Rogla
(Facebook, Instagram, YouTube, radiorogla.si)
in bodite z nami V ŽIVO vsako sredo zvečer v oddaji pod Roglo se poje in igra.
Ponovitev oddaje je ob nedeljah popoldne.