Testo:
15 dag margarine
35 dag moke
pol zavitka pecilnega praška
10 dag sladkorja v prahu
2 rumenjaka
4 žlice ruma
Nadev:
15 dag sladkorja
3 jajca
1 vanilin sladkor
50 dag skute
naribana limonina lupinica
Za testo zmešamo moko, pecilni prašek in sladkor ter dodamo koščke margarine. Z rokami drobimo, da dobimo kašico, nato dodamo rumenjake, rum in lupinico. Na hitro zgnetemo krhko testo, zavijemo v folijo in pustimo počivati na hladnem najmanj pol ure.
Za nadev stepemo beljake v čvrst sneg. V mešalniku posebej zmešamo skuto, sladkor in vanilin sladkor. Dodamo rumenjake, limonino lupinico, ter dobro premešamo. Na koncu na rahlo vmešamo še beljake.
Testo razvaljamo na pol centimetra debelo in z njim obložimo pekač. Nekaj testa mora ostati, da z njim pokrijemo nadev. V tako pripravljen pekač, na krhko testo, vlijemo maso, pokrijemo s preostalim testom in pečemo 45 min pri 170oC.