Radio Rogla na morje odpeljal cel avtobus babic, dedkov in vnukov!

Radio Rogla je zjutraj v sodelovanju z Banko Sparkasse in Društvom upokojencev Slovenske Konjice na morje odpeljal cel avtobus babic, dedkov in vnukov ter vnukinj.
V sklopu praznovanja 25-letke Radia Rogla smo ob podpori Društva upokojencev Slovenske Konjice zasnovali posebno medgeneracijsko akcijo, ki so jo finančno podprli v Banki Sparkasse. Predsednik uprave banke Tomaž Šalamon je povedal, da so ponosni, da lahko sodelujejo v tem medgeneracijskem projektu in 25 babicam in dedkom ter 25 vnukinjam in vnukom omogočijo prijetno morsko doživetje: “Kot banka se trudimo vračati v svoje okolje in graditi boljši jutri pod sloganom Verjemi v jutri. Prizadevamo si podpreti projekte, ki neposredno vplivajo na kakovost življenja naše družbe in s sodelovanjem v raznovrstnih projektih pomagati tistim, ki potrebujejo pomoč. Veseli nas, da smo lahko del tega dogodka in vsem udeležencem želimo lep dan in veliko vere v lepši jutri.”
Čudovit morski dan!
Udeleženci so se že navsezgodaj zjutraj zbrali pred Radiem Rogla, od koder jih je avtobus Turistične agencije Pohorje turizem odpeljal proti Ljubljani. Najprej so se ustavili pri Banki Sparkasse, kjer so zbrane pozdravili in obdarili, kasneje pa so pot nadaljevali proti Izoli.
V Simonovem zalivu bodo babice, dedki, vnukinje in vnuki čofotali vse do večera. Poskrbeli smo tudi za kosilo, ob vrnitvi pa se na željo najmlajših ustavimo še v restavraciji s hitro prehrano.

Nekaj prvi fotoutrinkov si oglejte spodaj, galerijo bomo še dopolnjevali.