Pravila nagradne igre Renault Kadjar za dopust.

Poišči Darjo, poišči svoj RENAULT KADJAR za dopust.
To je ta dober občutek – ko smo: prijetno drugačni.
Radio Rogla in Avtotehnika Celje.

TRAJANJE IGRE
Igra izvedbeno traja od ponedeljka, 30.5.2016 do vključno petka, 10.6. 2016. Igra nato samo s prijavami traja še do finalnega žrebanja, ki bo 17. junija na 19-letki Radia Rogla.

KAKŠNA JE NAGRADA?
Nagradni sklad obsega: 14 dnevni brezplačni najem vozila Renault KADJAR.
Davek na nagrado pokrije Avtotehnika Celje.

KAKO SODELOVATI?
Vsako jutro na Radiu Rogla objavimo namige, kam se je Darja Gajsek odpeljala z vozilom iz Avtotehnike Celje. Poslušalci in obiskovalci spletne strani iščejo kraj. Vsi, ki sodelujejo v iskanju tako, da vpišejo svoje podatke na objavljeni povezavi na radiorogla.si ali novice.si, se uvrstijo v boben za žrebanje.
Poslušalci lahko sodelujejo večkrat in se večkrat uvrstijo v boben. Morebitni nepravilen odgovor ne zadrži uvrstitve v boben (torej, v bobnu so vsi, ki so sodelovali).
Vsi, ki Darjo obiščejo v živo na izbrani lokaciji in tam izpolnijo prijavo, se njihov kupon v boben uvrsti 3 krat.
Po končani izvedbi igre se do žrebanja lahko poslušalci uvrstijo v boben tudi tako, da samo izpolnijo prijavo na radiorogla.si ali novice.si.
Končno žrebanje med vsemi uvrščenimi bo javno, 17. junija, na 19-letki Radia Rogla.

DODATNO O KORIŠČENJU NAGRADE
1. Nagrajeni ne sme biti mlajši od 18 let in mora imeti že 3 leta opravljen vozniški izpit.
Če nagrajenec še ni star 18 let ali/in še nima vozniškega dovoljenja več kot 3 leta, nagrado lahko prevzame oseba, ki jo določi nagrajenec, pogoj pa je, da ima izbrana oseba veljaven vozniški izpit več kot tri leta (in je stara več kot 18 let).
2. Nagrajenec mora biti državljan Republike Slovenije.
3. O prevzemu nagrad bo organizator nagrajence obvestil na licu mesta na finalnem žrebanju oziroma z dopisom Radia Rogla. Prisotnost na prireditvi 19-letka ni pogoj za pridobitev nagrade.
4. O koriščenju nagrade se nagrajenci dogovorijo s podeljevalcem nagrade – Avtotehniko Celje, Radio Rogla tu ne prevzema nobenih obveznosti.
5. Z avtom je dovoljeno v času najema prevozi največ 2000 kilometrov, kolikor se ob prevzemu vozila Avtotehnika Celje in nagrajenec ne dogovorijo drugače. Gorivo, cestnine in druge stroške, ki nastanejo izven najema, nagrajenec poravna sam.
6. Nagrado je treba izkoristiti do konca avgusta 2016, razen če se bosta Avtotehnika Celje in nagrajenec dogovorila drugače.
7. Nagrad ni mogoče zamenjati – za denar ali karkoli drugega.
8. S prevzemom nagrade se nagrajenci odrekajo kakršnikoli odškodninski zahtevi do organizatorjev in pokroviteljev akcije in sprejmejo splošne pogoje, ki so običajni za poslovanje s strankami v Avtotehniki Celje.

RAZNO
1. Organizator igre je Radio Rogla (Novice, d. o. o., Škalska 7, 3210 Slov. Konjice).
2. Za nadzor poteka nagradne igre skrbi odbor v sestavi: Valerija Motaln, Aleš Gaber (oba Radio Rogla), Katja Milosavljević (Avtotehnika Celje).
3. Tudi za to igro z zgoraj omenjenimi izjemami veljajo splošna pravila nagradnih iger na Radiu Rogla in pravila o varstvu osebnih podatkov.
4. Organizator in izvajalec ni odgovoren za kakršnekoli okvare oziroma nedelovanje spletnih strani www.radiorogla.si, www.novice.si, omrežja, telefonskih linij ali komunikacij.
5. S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O tem bo sodelujoče obvestil na spletni strani www.radiorogla.si.
6. Izvajalec na vsa morebitna vprašanja v zvezi z nagradno igro daje pojasnila prek tel. 03 757 45 10.
7. Pravila so stopila v veljavo s 17. majem 2016.