Potrebujemo:
4 jajca
1 jogurtov lonček sladkorja
1 jogurtov lonček olja
1 jogurtov lonček moke
0,5 jogurtovega lončka mleka
10 dag rozin
10 dag rožičeve moke
5 jabolk
1 pecilni prašek
malo margarine
malo ruma
limonina lupina
Ločimo rumenjake od beljakov. Rumenjake in sladkor penasto umešamo. Dodamo mleko, olje in moko s pecilnim praškom, premešamo. Nato dodamo rožičevo moko in premešamo. Iz beljakov stepemo sneg, ki ga vmešamo v prej narejeno maso in premešamo s kuhalnico. Na koncu dodamo rozine namočene v rumu, naribano limonino lupino in naribana jabolka, ter narahlo premešamo. Pekač namastimo z margarino, vanj vlijemo maso in pečemo pri 180ºC približno 30 min. Ko je pecivo ohlajeno, ga lahko prelijemo s čokoladnim prelivom iz 200 g jedilne čokolade in 100 g margarine ter pustimo, da se ohladi.