Mini Glasbene zvezde Štajerske: nastopili trije nadobudni glasbeniki

Trije pogumni mladi fantje, stari komaj 8 in 11 let, so tokrat nastopili v najbolj prisrčnem radijskem šovu: Mini Glasbena zvezda Štajerske na Radiu Rogla.

Tako mladi, pa že pojejo in igrajo kot veliki. To sredo zvečer so v oddaji Pod Roglo se poje in igra odlično nastopili trije učenci Glasbene šole Toni Sotošek. S svojimi glasovi in ubranim igranjem so očarali poslušalce Radia Rogla.
Za odličen medijski nastop sta jima voditelja oddaje Alja Tihle Hren in Blaž Švab izročila posebna priznanja.

Najmlajša zvezdica

Po svojem prvem radijskem intervjuju (del si ga OGLEJTE TU) je najprej v radijskem glasbenem studiu v živo nastopil komaj 8-letni Nik Baškovč iz Senovega, najmlajši nastopajoči v tem šovu doslej. Zapel je in zaigral na harmoniko, in sicer venček narodnih. Čeprav je tako mlad, že dve leti obiskuje glasbeno šolo v Krškem, harmonike se uči tudi pri Toniju Sotošku, obenem pa igra kar v dveh otroških folklorah in kot solist poje v pevskih zborih.
Ko odraste, pravi, bi rad bil muzikant, pel in igral bi v svojem ansamblu.
Njegov nastop na vaji si OGLEJTE TU.

Matic in Jaka v duetu

11-letna Matic Kunej iz Zdol in Jaka Sotošek iz Krškega sta v živo zapela in zaigrala narodno pesem Mati kliče. Njun nastop na vaji si OGLEJTE TU.
Matic obiskuje 6. razred in se tri leta uči igranja harmnike pri Toniju Sotošku. Ko odraste bi rad bil glasbenik in avtomehanik.
Jaka, petošolec, se v Glasbeni šoli Krško uči klavirja in pozavne, pri svojem očetu Toniju Sotošku pa harmonike. Ko odraste bo veterinar, seveda pa se bo ukvarjal tudi z glasbo.
Dobro sta opravila z glasbenim nastopom, pa tudi z intervjujem: POGLEJTE TU.

Vsako sredo zvečer

Vsako sredo zvečer na Radiu Rogla v sklopu oddaje Pod Roglo se Poje in igra slišimo dve pesmi in spoznavamo mlade izvajalce.
Mini glasbena zvezda Štajerske ni tekmovalen šov, kot njena sestrska rubrika Glasbena zvezda Štajerske, v kateri nastopajo nekoliko starejši glasbeniki.
Vsi otroci, ki v radijskem studiu v živo zapojejo in zaigrajo, so zmagovalci, zato vsak od njih prejme posebno priznanje.

Želite slišati in videti več?
Obiščite družabna omrežja Radia Rogla
(FacebookInstagramYouTuberadiorogla.si)
in bodite z nami V ŽIVO vsako sredo zvečer v oddaji pod Roglo se poje in igra.
Ponovitev oddaje je ob nedeljah popoldne.

 

Mini Glasbene zvezde Štajerske podpirajo:

 

 

Oglas