Mini Glasbena zvezda Štajerske: studio razsvetlila zvezdica Teja

V najbolj prisrčnem radijskem šovu, Mini Glasbena zvezda Štajerske na Radiu Rogla, je radijski studio razsvetlila zvezdica Teja Ivkić.

Virusna obolenja so tokrat okrnila tudi zasedbo nastopajočih v šovu Mini Glasbena zvezda Štajerske. To sredo zvečer je v oddaji Pod Roglo se poje in igra tako nastopila le ena mala glasbenica.
S svojo vedrino in iskrenostjo je očarala poslušalce, odlično pa se je odrezala tudi pri igranju in petju v živo. Za odličen medijski nastop ji je voditeljica oddaje Alja Tihle Hren zato izročila posebno priznanje.

Teja zaigrala in zapela

Teja Ivkić je stara 10 let in prihaja iz Rogaške Slatine. Obiskuje peti razred tamkajšnje I. Osnovne šole in ima celo vrsto obšolskih dejavnosti. Poleg tega, da se že tri leta uči igranja harmonike (začela je pri Roku Švabu, trenutno pa se uči v Glasbeni šoli Simona Plemenitaša), hodi k pevskemu zboru, folklori, se udeležuje šolskih tekmovanj v znanju slovenščine in matematike, pleše, …
Za njo je že kar nekaj glasbenih nastopov. Ko odraste, pravi, bo postala frizerka in glasbenica. Želi si, da bi nekoč imela svoj ansambel.
V Mini Glasbeni zvezdi Štajerske je zapela in zaigrala narodno pesem Po Koroškem po Kranjskem. Video lahko POGLEDATE TU.
Video utrinke iz njenega radijskega intervjuja VIDITE TU.

Vsako sredo zvečer

Vsako sredo zvečer na Radiu Rogla v sklopu oddaje Pod Roglo se Poje in igra slišimo dve pesmi in spoznavamo mlade izvajalce.
Mini glasbena zvezda Štajerske ni tekmovalen šov, kot njena sestrska rubrika Glasbena zvezda Štajerske, v kateri nastopajo nekoliko starejši glasbeniki.
Vsi otroci, ki v radijskem studiu v živo zapojejo in zaigrajo, so zmagovalci, zato vsak od njih prejme posebno priznanje.

Želite slišati in videti več?
Obiščite družabna omrežja Radia Rogla
(FacebookInstagramYouTuberadiorogla.si)
in bodite z nami V ŽIVO vsako sredo zvečer v oddaji pod Roglo se poje in igra.
Ponovitev oddaje je ob nedeljah popoldne.

Mini Glasbene zvezde Štajerske podpirajo:

 

Oglas