Knjigi tedna Celjske Mohorjeve: MALA KNJIGA O PRAVI LJUBEZNI in MALA KNJIGA O PRAVI SREČI*

splet mala knjiga sreca ljubezen* oglasno sporočilo

Ni pravila, da lahko dajemo samo toliko ljubezni, kolikor smo je prejeli. Ker v globini srca vemo, kaj ljubezen je, smo jo sposobni podarjati tudi drugim, in sicer več, kot smo je prejeli. Ko jo podarjamo, je sami zato nimamo nič manj. Nasprotno, ko ljubimo, se ljubezen v nas veča. Ko ljubimo, vrelec ljubezni na dnu naše duše raste in čedalje bolj prežema našo zavest. Tako postanemo ljubeči ljudje. Knjiga prinaša jasne besede in poglobljena razmišljanja, ki nagovarjajo širok krog bralk in bralcev. Izkustvo »ljubiti in biti ljubljen« se človeka dotika v največji globini, ga poživlja in očara.

Noben človek ni rojen za to, da bi bil nesrečen. Niti da bi ga bilo strah ali da bi trpel zaradi samega sebe in svoje okolice. Namenjeni smo za radost, za veselje do življenja, za notranjo Svobodo … Mala knjiga o pravi sreči ponuja kratka in iskriva razmišljanja, kako se temu lahko vsak od nas približa tukaj in zdaj.

Namesto redne cene znižana cena posamezne knjige 11,50 EUR: v knjigarni Celjske Mohorjeve na Prešernovi ulici 23 v Celju, naročilo pa lahko oddate tudi na www.mohorjeva.org ali po telefonu na 03 490 14 20.

Celjska Mohorjeva vam želi prijetno branje!

* oglasno sporočilo