6 beljakov stepemo v sneg
6 rumenjakov stepemo s
6 žlic sladkorja
4 žlice moke
2 žlici kakava v prahu
1 dl olja
1 pecilni prašek
Na koncu dodamo še stepene beljake.
Zmes prelijemo v večji namaščen pekač. Pečemo okoli 12 do 15 minut na 180 stopinj. Pustimo, da se ohladi. Po ohlajenem biskvitu namažemo bel premaz.
Bel premaz:
250 g masla stepamo z
200 g sladkorja in
500 g svežega sira (ABC)
Rumen preliv:
800 ml Fante
2 vrečki praška za vanilijev puding
3 žlice sladkorja
Skuhamo kot puding. Od 800 ml Fante vzamemo nekaj tekočine, ko jo premešamo s praškom za puding in sladkorjem. Zakuhamo v toplo Fanto in prelijemo po belem nadevu. Počakajmo, da se strdi in ohladi. Narežemo na kocke in okrasimo s stepeno smetano.