Celje: Otroški park Džungla v Citycentru Celje spet odprt

Danes je svoja vrata ponovno odprl otroški park Džungla v Citycentru Celje. Najmlajše obiskovalce vabi na sproščeno igro v več kot 300 kvadratnih metrov veliko igralnico polno dogodivščin: labirint, dva tobogana, različna igrala, ki spodbujajo gibalne spretnosti otrok, svet zanimivih virtualnih igric in knjižni kotiček. Džungla je prav na vsakem koraku prilagojena najmlajšim obiskovalcem. Mnogi se bodo razveselili novice, da bo odslej možno spet praznovati rojstni dan z različnimi tematskimi doživetji s športnim, eksperimentalnim, ustvarjalnim ali lepotno-pravljičnim pridihom s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja. V otroškem parku Džungla skrbijo za zagotavljanje visokih higienskih in previdnostnih ukrepov, tako so za najmlajše in njihove skrbnike pripravili tudi mini bonton o ustreznem ravnanju za čim bolj brezskrbno doživetje v Džungli.

Na osrednjem prireditvenem prostoru ponujajo zabavne vsebine za vse generacije. Poleg bungee trampolina in simulatorja letenja boste letos zasledili še posebno novost, stojnico z začasnimi tatooji.

 

 

Na strehi garažne hiše Citycentra Celje lahko športni navdušenci vseh generacij uživajo v karting vožnji na prostem na razgibanih progah. Nepozabno adrenalinsko vožnjo lahko doživijo tudi najmlajši, saj so na voljo tudi dvosedi gokardi, ki so primerni za dve odrasli osebi ali eno odraslo osebo in otroka od 3. leta starosti naprej. Citycentrov karting je odprt od torka do nedelje.