Zrečanka in Straničan s kuharsko rubriko na Planet TV

Zrečanka in Straničan bosta odslej skupaj kuhala na televiziji Planet TV. Kuharsko rubriko Karolina Črešnar in Mathias Štefančič začenjata nocoj.

Rubrika “Kuhamo s Karolino” bo na sporedu vsak torek ob 18.30 uri.  Karolina bo s pomočjo Mathiasa pripravljala in predstavljala pristne domače slovenske jedi, ki so jih kuhale že naše babice in prababice.
Tako bomo v prihajajočih tednih videli, kako se pripravi ptičke iz testa, krofe, ocvirkovko, štajerske štruklje, govejo juho in “esihflajš”, ješprenovo juho, klobaso v testu in še številne druge jedi.

Znanca s televizij 

Karolina Črešnar ni novinka v medijih, kot mentorica tekmovalcev je nastopala v dveh sezonah šova Kmetija: Nov začetek, leta 2017 pa so jo razglasili za kmetico leta. “To je bilo res veliko priznanje,” je povedala, “predvsem pa potrditev, da sem se odločila prav, ko sem se pri komaj 20 letih poročila in preselila na kmetijo.”
Mathias Štefančič pa je televizijski voditelj na Planet TV, novinar in producent, ki rad poprime tudi za kuhalnico. Človek številnih idej in kreativec, ki zastavljene cilje vedno poskuša uresničiti v popolnosti.
(vir: Siol.net)