Zimsko pravljico v Mozirskem gaju si lahko ogledate do konca februarja

Mozirski gaj je prvič, v vsej svoji zgodovini, odprl vrata tudi januarja in februarja z edinstveno Zimsko pravljico. Božična bajka Slovenije s svojo praznično pripovedjo ni mogla pobožati vseh tistih, ki so si to želeli, zato so se odločili, da bodo prvič v zgodovini parka tega odprli tudi v januarju in februarju ter obiskovalce povabili v Zimsko pravljico v Mozirskem gaju.

Zimska pravljica je edinstvena v našem prostoru in s svojimi domiselnimi svetlobnimi kreacijami v nas budi veselje in otroško navdušenje, zato smo veseli, da jo lahko delimo z vami.

Zimska pravljica v Mozirskem gaju je odprta vse petke, sobote in nedelje v januarju in februarju, med 16.30. in 20. uro.

Zimska pravljica se je v svoji zgodbi nekoliko oddaljila od Božične bajke Slovenije, ki bi jo sicer v tej sezoni, če bi razmere to dopuščale, v klasični obliki odprli že petič. V petih letih svojega delovanja je privabila številne obiskovalce in hitro postala ena najbolj priljubljenih in obiskanih razstav v Mozirskem gaju. (UC)

Oglas