Začeli novo sezono šova Glasbena zvezda Štajerske!

Na Radiu Rogla so sinoči začeli novo sezono radijskega šova Glasbena zvezda Štajerske. Led so prebili Ansambel Prisrčniki in Sanjski muzikanti, ki se zdaj potegujeta za glasove poslušalcev in upata na nastop v velikem finalu.

Voditelja Blaž Švab in Alja Tihle Hren sta sinoči v oddaji Pod Roglo se poje in igra ‘odprla’ novo sezono lani nadsve uspešnega radijskega šova Glasbena zvezda Štajerske. Vse do sredine decembra se bodo tako ob sredinih večerih na Radiu Rogla znova v živo predstavili številni glasbeni talenti, kdo bo nastopil v velikem finalu 22. decembra v Slovenskih Konjicah, pa bodo z glasovanjem na spletu odločili poslušalci.

Prisrčno in sanjsko so začeli 

ANSAMBEL PRISRČNIKI

V prvem krogu razburljivega glasbenega šova so led prebili Ansambel Prisrčniki. Šestčlanska zasedba (Mihael Taužič, Tina Vinter, Tomaž Marko, Nejc Težak, Danijel Kosi, Miha Kirbiš) je v živo takole zaigrala in zapela pesem Moj fant je veseljak Slovenskih muzikantov:

Kako so se odrezali na vaji, lahko vidite tu: KLIK.

SANJSKI MUZIKANTI

Sanjski muzikanti (Nastja Janžič, Matija Fišinger, Marsel Horvat, Rok Ivančič, Nejc Kukovec) pa so v studiu Radia Rogla v živo zaigrali in zapeli pesem Ansambla Franca Miheliča Jesenska:

Kako jim je šlo na vaji, pa poglejte v videu: KLIK.

Zabaven intervju

Blaž in Alja sta poskrbela tudi za zelo zabavno predstavitev obeh zasedb. Tako so morali med drugim odgovoriti na nenavadna in zanimiva vprašanja, za odgovor na vsa vprašanja pa so imeli le minuto časa.


Takole je odgovarjal Nejc iz Sanjskih muzikantov:

 

Takole pa sta v hitrem intervjuju odgovarjala Danijel in Mihael iz Prisrčnikov:

 

Veliki finale decembra

Glasbena zvezda Štajerske bo na Radiu Rogla na sporedu vsako sredo zvečer v oddaji Pod Roglo se poje in igra. Kdo od dveh ansamblov ali pevcev naj nastopi v velikem finalu 22. decembra, pa z glasovanjem odločajo poslušalci tu: KLIK. Glasovanje traja teden dni, od nastopa v oddaji do naslednje oddaje.

Kdo naj se uvrsti v veliki finale, Ansambel Prisrčniki ali Sanjski muzikanti?

GLASUJ TU!