Za kandidata za župana Vitanja znova predlagan Slavko Vetrih

Občinski odbor SLS Vitanje je za župana občine Vitanje na letošnjih lokalnih volitvah predlagal in potrdil Slavka Vetriha. Kot so pojasnili na odboru, se je Vetrih v zgodovino Vitanja zapisal kot župan s tremi mandati in številnimi odlično izvedenimi projekti, ki so v času njegovega županovanja postavili Vitanje ob bok najrazvitejših občin in ponesli ime in sloves občine Vitanje širom sveta.
Poleg županovanja je vrsto let opravljal delo zavarovalnega zastopnika. Potem ko je pred dobrim letom dopolnil polne pogoje za upokojitev, pa pravi, da je lepo, ker lahko ves prosti čas trenutno namenja družini, posebej vnukoma in vsem tistim drobnim opravilom, za katere prej ni bilo časa.
»Za ponovno kandidiranje sem se odločil zaradi nagovarjanja številnih občanov in na podlagi predstavljenih razmer oziroma težav v Občini Vitanje ter ob spoznanju, da je treba ponovno stopiti skupaj. Nekaj sem se naučil na napakah, storjenih v preteklosti, a ostalo je izjemno veliko izkušenj, ki jih lahko takoj uporabim pri demokratičnem vodenju Občine. Obljubim, da bom dober, preprost in ljudski župan, če se bodo Vitanjčani znova tako odločili,« je dodal Vetrih.