V Podčetrtku so s slavnostno sejo obeležili občinski praznik

Občina Podčetrtek je včeraj v Zeleni dvorani Aparthotela Rosa v Termah Olimia s slavnostno sejo obeležila občinski praznik.

Župan Peter Misja se je v sklopu seje dotaknil številnih pomembnih naložb, ki so se v občini odvile v obdobju med obema praznikoma, nato pa ob izpostavitvi začrtanih naložb za v prihodnje, napovedal ponovno kandidaturo za mesto župana na jesenskih lokalnih volitvah in s tem požel aplavz, ki je pričal o zadovoljstvu občank in občanov nad odločitvijo.

Na omenjeni slavnostni seji so podelili tudi občinska priznanja ter naziv častnega občana. Naziv častnega občana občine, za pomembne dosežke pri razvoju, ugledu, uveljavitvi oziroma promociji občine in širše, so podelili Zdravku Počivalšku, ki se je med drugim izkazal pri uspešnem vodenju Mlekarne Celeia, Kmetijske zadruge Šmarje, Term Olimia in zdaj kot gospodarski minister.

Tokratna plaketa občine Podčetrtek je šla v roke Kmetijski zadrugi Šmarje pri Jelšah – Hiši vin Emino, za njihov prispevek k prepoznavnosti Obsotelja in Kozjanskega kot uspešne in sodobne vinske destinacije, priznanje občine Podčetrtek je za večletno aktivno in uspešno delo v društvih in na drugih področjih šlo v roke Marije Križan iz Jerčina, denarno nagrado pa je ob 110. obletnici delovanja prejelo Prostovoljno gasilsko društvo Imeno. Podeljeni sta bili še dve županovi priznanji, in sicer Albinu Leskovšku ter Medžupnijski Karitas Obsotelje.

Več boste lahko prebrali v prihodnjih Rogaških novicah.