V petek zvečer polno glasbe, zabave in humorja

V petek zvečer. Glasba, humor in nekaj tekmovalnosti – na TV SLO 1 vsak petek zvečer v novi glasbeno-razvedrilni oddaji.

Melani Mekicar in Blaž Švab bosta v oddaji V petek zvečer z nami vsak petek zvečer ob 20.00.

Televizijski krst je minuli petek doživela nova glasbeno-razvedrilna oddaja V petek zvečer. Voditelja Blaž Švab in Melani Mekicar sta že v prvi oddaji gostila številne slovenske glasbenike. Poskrbeli so za povsem nove izvedbe glasbenih uspešnic, v zabavnem kvizu na temo 30 let glasbe v samostojni Sloveniji pa so nas tudi nasmejali.
Ob spremljavi orkestra vrhunskih glasbenikov so nastopili MI2, Dejan Vunjak, Jernej Tozon, Lucija Selak, pa Oto Pestner in Erosi, Rok Ferengja, BQL, Nika Zorjan, Ansambel Vikend, … In, kar je posebnost oddaje, peli in igrali so v živo.

Oplotniška nota
“Že dolgo ni bilo oddaje, v kateri bi se v celoti igralo in pelo v živo. Produkcija take oddaje je zahtevnejša, a daje neko posebno kemijo in neponovljivost. Pomladi bo oddaja zaradi epidemije še v marsičem okrnjena, a med ustvarjalci je kljub temu čutiti en velik optimizem, kaj vse oddaja prinaša v prihodnjih sezonah,” je o novi oddaji med drugim povedal Blaž Švab.
Oplotničan, ki ga že vrsto let lahko poslušamo v oddaji Pod Roglo se poje in igra na Radiu Rogla, je tudi eden od ustvarjalcev oddaje, za aranžmaje pesmi in igranje v živo pa med drugimi skrbi še en Oplotničan, glasbeni producent in glasbenik Martin Juhart.

Oglas