V igri za prvaka tudi Tajfun, Rogaška in Zlatorog

tajfun foto metka pircDSCN4257S prvima dvema tekmama se bo drevi začela končnica v slovenski košarkarski ligi. Četrtfinalne obračune, v katerih bodo igrali na dve zmagi odpirata Domžalski Helios in Rogaška. Jutri bosta v lov za vozovnico, ki pelje med štiri najboljše ekipe, krenila tudi Tajfun in Zlatorog. Šentjurčani bodo gostovali pri Union Olimpiji, Laščane pa čaka domači obračun proti Škofjeločanom.

Izjave trenerjev (vir: KZS)
Damjan Novaković, trener Rogaške: “Čaka nas sedma medsebojna tekma s Helios Sunsi v tej sezoni. Obenem bo ta najpomembnejša, ostale so že izbrisane. V Domžale se odpravljamo po zmago. Poleg borbenosti in osredotočenosti nam bo prav prišla tudi športna sreča.”
Aleš Pipan, trener Zlatoroga Laško: “Na četrtkovem srečanju od svojih igralcev pričakujem in tudi zahtevam najvišjo možno osredotočenost in resnost. V četrtfinalnem dvoboju nas čaka mlada škofjeloška ekipa, ki je nikakor ne gre podcenjevati, zato bomo morali pokazati največ kar lahko in igrati na vso moč.”
Dejan Mihevc, trener Tajfuna: “O ekipi Union Olimpije ni potrebno izgubljati preveč besed. Gre za kvalitetno ekipo, ki je izjemno nevarna pri metih za tri točke. V Ligi Nova KBM smo proti njej dvakrat izgubili. Za nas je pomembno, da fantje dobro trenirajo, na zadnjih tekmah pa se je videlo, da se kot ekipa dvigujemo v naši pripravljenosti. Za četrtfinale bomo dobro pripravljeni.”

 

Oglas