V Citycentru Celje odprte prodajalne z oblačili in obutvijo ter s tehničnim blagom

V Citycentru Celje so se danes ponovno odprle prodajalne, ki lahko poslujejo v skladu z aktualno odredbo. Svoja vrata so tako ponovno odprle prodajalne z oblačili in obutvijo ter s tehničnim blagom. Na ponovno odpiranje velikega dela prodajaln so v nakupovalnem središču dobro pripravljeni. Z dovršenim in certificiranim higienskim konceptom TÜV AUSTRIA, ki med drugim vključuje dosledno čiščenje, dezinfekcijo in dovajanje svežega zraka v nakupovalnem središču, skrbijo za varno in prijetno nakupovanje. Ob odprtju dodatnih prodajaln je obiskovalce v nakupovalnem središču pričakala raznolika ponudba, številne razprodaje in najnovejše pomladne kolekcije.

Nekateri gostinski lokali še naprej ponujajo možnost prevzema jedi in pijače. Prodajalne v nakupovalnem središču so odprte od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.30. V Citycentru Celje osebni prevzem hrane ponujajo: Restavracija Interspar, Pizza Špica, Teta Frida, Čokoladni atelje Dobnik in Pekarna Pek Matjaž.

»Trgovci lahko ponovno pokažemo, kaj zmoremo. Skupaj z našimi shop-partnerji in ponudniki storitev se veselimo obiskovalcev in jim zagotavljamo, da se bodo v našem središču počutili dobro in varno. Naši obiskovalci bodo lahko ponovno pod eno streho in ob vsakem vremenu opravili vse nakupe. Verjamem, da bodo tega zelo veseli. Naše izkušnje kažejo, da se obiskovalci zlahka prilagodijo novim zahtevam in dosledno spoštujejo predpisane varnostne ter higienske ukrepe,” pravi Darja Lesjak, center managerka Citycentra Celje.

Dodatna ponudba v Citycentru Celje

Pustni čas je pred vrati, ko bodo v skladu z veljavnimi ukrepi pripravili za njihove obiskovalce kot vsa leta doslej sladke krofe.