V Celju začetek pomladnih sejmov

Na Celjskem sejmu danes odpirajo vrata tradicionalni marčevski sejmi – Altermed, Flora, Kulinart in Festival kave Slovenija. Med vikendom se jim bosta pridružila še sejem Poroka in ApiSlovenija.

ALTERMED – sejem zdravega načina življenja

Na Altermedu boste lahko spoznali pester nabor prehranskih alternativ, recepte in diete za najrazličnejše zdravstvene težave, rešitve za življenje brez holesterola in še mnogo drugega. Na voljo bodo številne rešitve za boj proti bolečinam na naraven način.

FLORA – vse za vrt, dom in okolico

Na Flori boste ljubitelji vrtičkov in narave našli najboljša ekološka semena in zelišča, sadno in okrasno drevje, trajnice, enoletnice in vrtičkarsko opremo. Letos bo poudarek predvsem na samooskrbi, domači pridelavi zelenjave, visokih gredah in urbanem vrtnarjenju.

KULINART – Festival hrane in pijače

Na sejmišču boste seveda lahko tudi kaj prigriznili in popili, potekal bo namreč že 4. Kulinart, ki bo v združil ponudbo sladic, suhomesnatih izdelkov, olj, sirov, testenin, vin, piva in čili proizvodov, obiskovalci pa bodo prav tako lahko degustirali najrazličnejše pijače, tako alkoholne, kot brezalkoholne.

FESTIVAL KAVE SLOVENIJA

Dvorana C se bo spremenila v največjo kavarno pri nas, v kateri bodo marsikaj našli ljubitelji kave, pa tudi tisti, ki se s kavo ukvarjajo profesionalno. Preizkušati bo moč najrazličnejše kave z vsega sveta, spoznali se boste z novostmi na kavnem trgu, se izobrazili o različnih pripravah kave ter nakupili pripomočke za pripravo kave doma ali v gostinskem lokalu.

Sejem POROKA

Na sejmu POROKA boste v dveh dneh lahko našli vse poročne novosti in trende v svetu sanjskih poročnih dni – obleke, prstane, najbolj zaželene destinacije, fotografe, dekoracije, poročne šopke, gostinstvo, cateringe, frizerske salone, darila, organizatorje slovesnosti in vse kar spada k poroki.

APISLOVENIJA – 42. dneva čebelarstva

Poleg mednarodne prodajne razstave čebelarske opreme in pripomočkov z več kot 75 razstavljavci bo postregel s številnimi strokovnimi predavanji.