V Celju z eno vstopnico na nogomet, košarko in rokomet

Nakup skupne letne vstopnice je možen v trgovini Nogometnega kluba Celje na stadionu Z’dežele. Koristijo se lahko tudi novi turistični boni.

V Celju ljubiteljem športa ponujajo skupno letno vstopnico za vse tekme tamkajšnjih nogometašev, košarkaric in rokometašic. Ideja o takšnem sodelovanju se je rodila na neformalnem srečanju predstavnikov vseh treh klubov. Cena vstopnice, ki bo omogočila ogled več kot 60 domačih in mednarodnih tekem, ki jih bodo ti trije celjski klubi odigrali v sezoni 2021/2022, je 120 evrov. Predsednik Ženskega košarkarskega kluba Cinkarna Celje Borut Kop je za Radio Rogla povedal, da pričakujejo predvsem to, da se bodo ljudje začeli spet družiti v lepših pokoronskih časih. “Ob tem dajemo podporo eden drugemu in se bomo tudi sami z veseljem udeleževali prireditev in tekem, ki jih bo kdorkoli od nas treh prirejal,” je dodal Kop.
Iz Nogometnega kluba Celje, Ženskega košarkarskega kluba Cinkarna Celje in Ženskega rokometnega kluba Z’dežele ob tem sporočajo, da ne gre za zaprti krog, ampak ostajajo za sodelovanje v prihodnje odprti tudi za druge klube. (Jure Mernik)
Foto: ŽKK Cinkarna Celje

Oglas