V Celju danes poteka Karierni sejem MojeDelo.com

Na celjskem sejmišču, v Modri dvorani, danes poteka Karierni sejem MojeDelo.com, kjer organizatorji znova povezujejo podjetja iz Celja in regije z iskalci zaposlitve. Kot poudarjajo so časi, ko smo se izšolali za poklic in ga opravljali desetletja, nedvomno končani. Pripravljeni moramo biti na hitre spremembe na trgu dela, opremljeni z novimi znanji in z informacijami o novih priložnostih na trgu dela. Karierni sejem MojeDelo.com v Celju ponuja prav to.

Med razstavljavci se predstavljajo številne agencije za zaposlovanje, kot so Workforce, Adecco Kariera, Manpower in Trummer kadrovska agencija in lokalna podjetja Baumuller Dravinja, INEL, Odelo, Bass, Pošta Slovenije, Unior, Tajfun, CCC, Spar in drugi.

»Pomembno je, da obiskovalci pridejo pripravljeni, torej pridejo z natisnjenimi življenjepisi in izberejo podjetja, ki se jim želijo predstaviti. Dobro je, da znajo povedati, kako lahko rešujejo probleme podjetja, v katerem se želijo zaposliti, in da znajo povedati, v čem so dobri in v čem niso,« svetuje Maruša Grah, vodja področja iskalcev MojeDelo.com.

Poleg predavanj in delavnic, ki so seveda brezplačne, vam je na voljo tudi psihometrično testiranje in fotokotiček.