V Celje prihaja Karierni sejem MojeDelo.com*

*** oglasno sporočilo

Z iskanjem novih kariernih priložnosti boste lahko začeli že takoj v januarju, saj v Celje prihaja Karierni sejem MojeDelo.com, ki bo 21. januarja, med 10. in 18. uro, na Celjskem sejmu.

Časi, ko smo se izšolali za poklic in ga opravljali desetletja, so nedvomno končani. Pripravljeni moramo biti na hitre spremembe na trgu dela, opremljeni z novimi znanji in z informacijami o novih priložnostih na trgu dela. Karierni sejem MojeDelo.com v Celju bo ponudil vse to.

Lokalni delodajalci bodo iskali nove kadre

Med razstavljavci se bodo predstavile agencije za zaposlovanje, kot so Workforce, Adecco Kariera, Manpower in Trummer kadrovska agencija, in lokalna podjetja kot so Baumuller Dravinja d.o.o., INEL, industrijska elektronika, d.o.o., Odelo in drugi.

»Pomembno je, da obiskovalci pridejo pripravljeni, torej pridejo z natisnjenimi življenjepisi in izberejo podjetja, ki se jim želijo predstaviti. Dobro je, da znajo povedati, kako lahko rešujejo probleme podjetja, v katerem se želijo zaposliti, in da znajo povedati, v čem so dobri in v čem niso,« svetuje vodja področja izkalcev MojeDelo.com Maruša Grah.

Brezplačno psihometrično testiranje in osebno karierno svetovanje

Registrirani uporabniki na portalu MojeDelo.com boste lahko brezplačno opravili psihometrično testiranje, se fotografirali za življenjepis v foto kotičku  ali pa izkoristili brezplačno karierno svetovanje strokovnjakov, ki vam bodo svetovali, kako nastopiti na trgu dela ter pripraviti uspešno osebno predstavitev, da vas bodo delodajalci opazili.

Gorazd Prah: »Ne čakajte na priložnost, ustvarite si pogoje zanjo.«

Mladi iskalci zaposlitve se bodo lahko udeležili brezplačne delavnice MojePrvoDelo. Na delavnici bodo obiskovalci spoznali ključne pasti in priložnosti za prvo zaposlitev ter se naučili, kako zaposlitev iskati aktivno. »Pomembno je, da znajo študenti že v času študija prepoznati priložnosti, ki lahko pomenijo odskočno desko za njihovo kariero in ne zgolj apatično čakati, da pogoje ustvarijo drugi,« je prepričan karierni trener in predavatelj Gorazd Prah.

*** oglasno sporočilo