Tudi letos Pivo in cvetje privabil mnoge

Izvrstne prvič videne glasbene domislice in vragolije na festivalu Pivo in cvetje Laško so letos vabile že v 56. izvedbi. Obiskovalci bi si prihodnje leto ponovno želeli več odrov, še bolj raznoliko glasbo, dostopnejši avditorij, širši prostor druženja. Preprosto – želijo si priljubljeni festival v stari, tradicionalni organizaciji.

Razen dejstva, da je bil festival vsebinsko uokvirjen v zdravstvene ukrepe, je v Laškem vendarle vladalo odlično festivalsko vzdušje. Mestne ulice so zapolnile mažoretke, pihalne godbe, znani izvajalci in v največji meri obiskovalci.

Kulinarične dobrote Laške kuhne so lokalni chefi predstavili na občinskem dvorišču, domači ponudniki pa so v Domačem kotičku ponujali doma narejene dobrote iz ekološko in trajnostno pridelanih sestavin.

Največje zanimanje obiskovalcev festivala Pivo in cvetje Laško je bilo namenjeno glasbi. Med drugim so na letošnji izvedbi festivala nastopili Dolenjci MRFY, stari glasbeni maček Peter Lovšin Pero, Big Foot Mama, Nipke, Šank Rock, Alya, Omar Naber in drugi. (UC)

Oglas