V studiu Radia Rogla gostili neverjetne Štajerke in Štajerce

Na Radiu Rogla se med tednom vsako jutro z vami prebujata Peter Klima in Iztok Krajnc. V ‘Dobrem jutru na Radiu Rogla’ med drugim radijca zbujata vaše ‘zaspance’. Prav tako pa v studiu gostita številne in zanimive goste. Ta teden sta gostila izjemno slovensko enologinjo, članico Evropskega reda vitezov vina, predavateljico, povezovalko dogodkov, članico strokovnih komisij in hkrati pravo vinsko damo Tadejo Vodovnik Plevnik.

Kratek izsek pogovora si lahko ogledate tudi na naši Facebook strani – na TEJ POVEZAVI.

Gostila sta tudi simpatično pevko Ditko, ki je v studiu Radia Rogla v živo zapela svojo novo pesem z naslovom ‘Srečanje’. Vse smo ujeli tudi v video, ki je objavljen na Facebook strani Radia Rogla – ogledate si ga lahko TUKAJ.

Dobro družbo pa nista imela le Peter in Iztok ampak tudi popoldanska ekipa Radia Rogla. Alenka Vodušek je minulo sredo gostila pevca s skoraj 45-letno kariero.  Legendarni Slavko Ivančić je v studiu Radia Rogla zapel tudi v živo. Posnetek si lahko ogledate tukaj.

Prijetno družbo pa je imela tudi Darja Gajšek, ki je gostila dve pogumni Štajerki Anjo Antolič in Barbaro Marčič. Prekolesariti nameravata Južno in Srednjo Ameriko. Dogodivščine bosta delili tudi na njuni Facebook strani The Bike Wanderers.

Veselo je bilo tudi minulo sredo v oddaji Pod Roglo se poje in igra, kjer smo gostili Ansambel Akordi.