Stranice: Za družino Dolar darovali že 14.000 evrov

V dobrodelni akciji za obnovo hiše družine Dolar s Stranic se je na posebnem transakcijskem računu doslej nabralo približno 14.000 evrov.

Kot so povedali v Lions klubu Konjice Vita, pobudniku dobrodelne akcije, so denar darovali tako posamezniki kot tudi podjetja. V ta znesek še niso vključene SMS donacije. Te bodo na račun za pomoč družini Dolar v celoti nakazane v začetku februarja.

Še do 22. januarja lahko s ključno besedo POMAGAMO10 na številko 1919 uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemacha in T-2 darujejo 10 evrov.
Z dobrodelno akcijo naj bi zaključili sredi februarja, hišo pa naj bi začeli obnavljati takoj, ko bo dopuščalo vreme. Izvajalec gradbenih del zaenkrat še ni izbran. Se bodo pa potrebna dela izvajala v dogovoru s podjetji in obrtniki, ki so prijazno ponudila material, znanje in delo.
Oče Slavko, mama Cvetka in sin Jože pravijo, da so hvaležni za pomoč. Zimske dneve jim lajša spoznanje, da bodo zaradi številnih dobrosrčnih ljudi lahko kmalu zaživeli v normalnih bivalnih pogojih.

Oglas