Sobotno dogajanje v Praznični Bistrici

V centru Slovenske Bistrice je živahno. Od srede naprej na Trg svobode domačine privabljajo različni nastopi in predstavitve, obiskovalci pa se lahko sprehodijo tudi čez Božični sejem s praznično ponudbo. Na njem je moč najti večinoma lokalne ponudnike z vinsko-kulinarično ponudbo.

Danes popoldan je Praznična Bistrica privabila tudi naše najmlajše, ki so si lahko ogledali lutkovno predstavo, sodelovali na plesnih delavnicah ali si pustili narediti praznično poslikavo obraza. V večernih urah so za vzdušje poskrbeli Vokalna skupina Vivere in Oktet Tinje.

Dogajanje je z budnim očesom spremljal tudi Aljaž Škorjanec, čigar oče je član nastopajočega okteta. »Vedno je lepo priti domov. Letos je pa še posebej lepo, ker imamo toliko lučk, pa še zabavni program tukaj je super,« pravi Aljaž, ki je iz Londona prišel ta teden. Nad deževnim vremenom je presenečen: »Upal sem, da bo malo bolj mrzlo in po možnosti zasneženo.« Dodaja, da je v Londonu trenutno hladneje in da se tja vrača še pred novim letom. (Anja Sobočan)

Oglas