Sobota, 12. januar – kaj se danes dogaja na Štajerskem?

* 41. pohod po poteh Pohorskega bataljona bo danes. Organizatorji bodo pohodnike tudi tokrat iz Zreč z avtobusi odpeljali do koče na Pesku, od tam pa se bodo udeleženci dogodka peš podali proti Osankarici.  Zaključna prireditev – tradicionalno z ansamblom Toti Štajerci, bo popoldne v zreški športni dvorani.

* V knjižnici v Slovenski Bistrici sta te dni na ogled dve razstavi, in sicer slikarska razstava Jožice Tomazini – Barve govorijo ter razstava zelišč, medu in kremnega medu Božidarja Žerjava.

* Na Stranicah bo popoldne koncert Marka Vozlja. Dogodek v Domu krajanov Stranice pripravlja Kulturno društvo Konrad Sodin Stranice.

* Lions klub Rogaška zvečer v Rogaški Slatini pripravlja dobrodelni letni koncert. Nastopila bo priljubljena hrvaška pevka Danijela.

* Najmlajši ljubitelji predstav bodo dopoldne na svoj račun prišli v Rogaški Slatini in v Kozjem. V Rogaški Slatini pripravljajo igrano-lutkovno predstavo Princeska na zrnu graha. V Kozjem bo predstava Veveriček posebne vrste. (Obe predstavi sta za abonma in izven.)

* Nocoj bo na prvem programu Televizije Slovenija na ogled drugi del Noči Modrijanov 2018.

Vse o 22-letki Radia Rogla najdete na spletni strani www.letka.si