Smučarske vozovnice na Treh kraljih v predprodaji še do konca novembra

V Rekreacijsko turističnem centru Jakec Trije kralji so smučarske vozovnice v predprodaji še do konca novembra. Cene so nižje za okoli 20 odstotkov, prav tako so ugodnejše sezonske vozovnice. Direktor Aleš Juhart pa še posebej opozori na sezonsko družinsko smučarsko vozovnico. »Tako kot je v navadi že nekaj let, imamo na Treh kraljih posebno akcijo – sezonsko družinsko smučarsko vozovnico za oba starša in neomejeno število otrok. Ta vozovnica za celotno sezono stane le 379,90 evra. Jo je pa možno kupiti samo v predprodaji.«


Prav družinam na Treh kraljih namenjajo posebno pozornost: »Kar nekaj let smo že bili prejemniki naziva ‘Družinam prijazno smučišče’ in tudi vse naše aktivnosti vodimo v tej smeri ne le na smučišču, ampak tudi v hotelu. Imamo tudi svojo šolo smučanja, na voljo sta tudi dve dobri progi za učenje smučanja, ob teh pa še dve progi za zelo dobre rekreativne smučarje. Skratka družine so naši najbolj redni in najbolj pogosti obiskovalci,« dodaja Aleš Juhart.
Še to: smučarske vozovnice v predprodaji je mogoče kupiti tudi preko spletne strani. Prav tako je možen nakup vozovnic z bonom21.

Oglas