Slovenske Konjice: danes 25-letka Radia Rogla, SPET SKUPAJ V ŽIVO!

V Slovenskih Konjicah danes pričakujemo večtisočglavo množico zabave željnih obiskovalcev, na 25-letki Radia Rogla, največji brezplačni zabavi ob začetku počitnic!

Od 17. ure dalje obljubljamo nepozabno zabavo s številnimi glasbenimi zvezdami, ki nas bodo zabavale pozno v noč. In to BREZ VSTOPNINE in BREZ PARKIRNINE!
Poskrbljeno je za otroška igrala in zabavišče, pestro gostinsko ponudbo in drugo spremljevalno dogajanje, pa tudi na številna presenečenja za obiskovalce nismo pozabili.

Od Modrijanov do Alye …

Na odru na Mestnem trgu bodo množico zabavali:
Miran Rudan, Modrijani, Marko Škugor, Erosi, Flirrt, Tanja Žagar, Til Čeh, Žan Serčič, Kvatropirci, Dejan Dogaja Band, Nika Zorjan, Vili Resnik, Manca Špik, Poskočni, Ansambel Banovšek, Domen Kumer, Buryana, Polkaholiki, Božidar Wolfand – Wolf, Nina Donelli, Alya, BQL, Katja Korošec, Čuki, že ob 17. uri pa bo oder Letke zatreslo okoli 250 plesalcev iz Jay dance studia in Plesne šole Pika.

Podroben razpored nastopajočih po urah najdete na www.letka.si.

Odpeljali jih bomo na morje!

Ob 25 -letki Radia Rogla smo pripravili akcijo za naše najmlajše in najstarejše poslušalce. 25 babic, dedkov in 25 vnukinj, vnukov peljemo na morje.
Doživetje ob priporočilu Društva upokojencev Slovenske Konjice omogoča Banka Sparkasse. Čaka nas čudovit morski dan, kjer ne bo manjkalo sonca, morja, zabavanja, plavanja.
Zdaj so zasedeni že vsi sedeži v morskem avtobusu, na 25-letki pa bomo simbolično predali ključe avtobusa potnikom.

 

1997 je bilo leto!

Natisnili so prve knjige Harrya Potterja, v Sloveniji smo volili predsednika, med skakalci je briljiral Primož Peterka.
In prvič se je oglasil Radio Rogla. Radio Rogla je danes 100 tisoč prijateljev. Je 25 čudovitih nepozabnih let. Hvala vam. Praznovanje je za vse nas. Dobrodošli.
Radio Rogla je pripravil najboljši izbor poletne glasbe z vrhunskimi izvajalci.
Naši pokrovitelji so znova omogočili, da je prireditev v Slovenskih Konjicah že dvajsetič (začeli smo s Petletko) za vas brezplačna.
Poletje se začenja! In tu je 25-Letka Radia Rogla! Zaslužili ste si to zabavo!

Tudi na Starem trgu bo veselo

Na konjiškem Starem trgu bo zvečer slavnostna obeležitev 90-letnice Turističnega društva Slovenske Konjice. Srečali se bodo člani in prijatelji društva, potekali bodo slavnostni nagovori in priložnostni program.
Kasneje bodo oder Starega trga zasedli godbeniki. Godba na pihala Slovenske Konjice že več kot 90 let daje svojevrsten ritem mestu pod Konjiško goro. Ob dnevu državnosti pripravljajo večerni koncert, na katerem bodo konjiški godbeniki muzicirali skupaj z gosti iz Tržiča. Slovenske Konjice in Tržič namreč povezuje zgodba o zmajih, sta obe mesti pa sta tudi del Združenja zgodovinskih mest Slovenije. Večerni dogodek so naslovili (Z)godbe zmajskih mest in je eden v nizu prireditev, ki ob 20-letnici Združenja potekajo po vsej Sloveniji.

Oglas