Slatinska teniška dvorana je postala sodobna večnamenska dvorana

Družinsko podjetje Gobec je odprlo GO! športno dvorano v Rogaški Slatini. Ta je po temeljiti prenovi iz nekdanje teniške dvorane postala večnamenska športna dvorana. 2.300 kvadratnih metrov velik prostor je primeren za vrhunske športne priprave, rekreativno vadbo, kot tudi prireditve, sejme in dogodke.
Direktorica podjetja Erna Marinc Gobec je pojasnila, da je dvorana primerna za vadbo za več kot deset športnih disciplin. »Na treh četrtinah dvorane je parketna podlaga s certifikatom Mednarodne košarkarske zveze (FIBA), preostala četrtina pa ima v skladu s sodobnimi trendi Proflex trdo podlago,« je predstavila površine. V dvorani je tako mogoč trening košarke, odbojke, rokometa, futsala, karateja, juda in ostalih borilnih veščinah, gimnastike, tenisa, badmintona, skvoša, športnega plesa in seveda tudi tenisa. Kot so še pojasnili v podjetju, so nove površine ob vrhunskih treningih primerne tudi za rekreativno skupinsko ali individualno vadbo. Podobno kot v drugih športnih dvoranah lahko posamezniki ali skupine prostor uporabljajo samostojno. Pripravljajo pa tudi organizirane vadbe pod vodstvom strokovnjakov, med njimi tudi vadbe za dojenčke in otroke, za odrasle pa jogo.
Spomnimo, da je podjetje Gobec lani kupilo nekdanji hotel Grand slam s pripadajočimi športnimi objekti. Letos februarja so že odprli vadbeni center s profesionalnimi napravami in orodji. V sklopu kompleksa je še šest zunanjih peščenih tenis igrišč. Vizijo udejanjanja sodobnega športno-turističnega objekta bodo zdaj nadaljevali z obnovo celotnega objekta.