Silvestrovanje z Radiem Rogla poželo številne pohvale poslušalcev!

Zadnji dnevi leta 2021 so bili pestri tudi v studiu Radia Rogla … 

Rožica šteje 10 let!
Ti, moja rožica, pesem, ki je Modrijanom spremenila življenje in so jo doma ter na tujem zapeli že vsaj milijonkrat, praznuje 10 let. Modrijani so jo ob jubileju priredili in posneli novi videospot, da bi nam podarili nekaj veselja in optimizma.
Pesem je v studiu Radia Rogla pred dnevi predstavil Modrijan Blaž Švab – za svojega radijskega kolega pa sta voditelja jutranjega programa Peter Klima in Iztok Krajnc pripravila še posebej težak izziv … Nadvse zabaven video vidite na Facebooku Radia Rogla.

Izjemno radijsko odštevanje!
Silvestrovanje z Lučko Klajne na Radiu Rogla je tudi letos poželo številne pohvale poslušalcev iz vse Slovenije in tujine, ki so se na najdaljšo noč v letu s pozdravi in voščili v živo oglašali v silvestrski program.
Že pred začetkom se je odštevanja z Lučko nadvse veselila poslušalka Vesna: “Radio Rogla, hvala vam za celo leto dobre volje. Zelo se veselim silvestrovanja z Lučko, saj je ona tista prava za veselo silvestrovanje.” Takole pa sta zapisala Slavi in Martin iz Kamnika: “Hvala, pozdrave na Radio Rogla, super ste, pleševa že cel večer! Srečno in zdravo 2022 želiva!”
Le nekaj od številnih sporočil poslušalcev Radia Rogla, ki so silvestrovali z Lučko:

V uspešno izpeljani igri, ki je bila tudi letos nadvse dobro sprejeta med poslušalci, so radijci zares osrečili nagrajenko, ki prejme smučarske počitnice na Rogli.

Te dni pa radijci skrbijo tudi za nekoliko brezskrbnejši začetek leta:
Brezplačne e-vinjete dobite na Radiu Rogla! Prijave že potekajo na www.radiorogla.si!

Oglas