SilverStore v Slovenski Bistrici ureja lepotno-sprostitveni center

Marko in Tadej Majal sta brata iz Slovenske Bistrice, ki skupaj uresničujeta svoje poslovne načrte. Že 15 let vodita spletno trgovino SilverStore. Podjetje se ukvarja s spletno in grosistično prodajo opreme za lepotne, kozmetične in masažne salone, poleg tega pa prodajajo tudi opremo za fizioterapijo in rehabilitacijo.

»S spletno prodajo se že ukvarjamo od leta 2007. Tako da nismo več tako mlado podjetje, kot se zdi na prvi pogled, ampak smo temelje že zelo dobro utrdili,« pravi Marko Majal.

In kaj pomeni njihove ime SilverStore? »Pred 16. leti sem naredil masažni tečaj in sem še kot študent masiral. Ker se me je med prijatelji prijel vzdevek Silver, sem imel marketinško ime Silver Hands (srebrne roke). Tukaj pa so začetki trgovine SilverStore, ki se je pod tem imenom razvijala do danes. Naš prvi prodajni izdelek je bila prenosna masažna miza Aurora,« spomine obuja Marko.

Vendar to ni prvi posel, ki sta se ga skupaj lotila brata Majal. Kot pravi Marko, se vseh poslovnih aktivnosti lotevata skupaj. »Začela sva vsak s svojim s. p.-jem, leta 2010 pa sva ustanovila skupno podjetje Luxus plus d. o. o., ki je nosilec vse najine poslovne dejavnosti.« Ukvarjala sta se denimo tudi z gradbeništvom – nekdanjo šolsko stavbo v Šmartnem na Pohorju sta obnovila in preuredila v stanovanja … »Vsekakor z bratom vedno iščeva priložnosti in možnosti tako osebnega kot poslovnega razvoja, predvsem pa si želiva sooblikovati okolje, v katerem živimo.«

 

Ta čas v Slovenski Bistrici tudi urejata lepotno-sprostitveni center. Nahajal se bo v objektu pri športnem parku, tik ob lokalu Beli konj: »Ta objekt je vrsto let sameval. Pred tremi leti sva ga kupila in zdaj ga popolnoma preurejamo. V njem bomo ponudili različne storitve – frizerstvo, manikiro in v nadstropju mini wellness s kozmetičnim salonom, pedikuro in podobnim. Prenova objekta bo končana predvidoma poleti, do jeseni pa želimo načrtovane dejavnosti tudi vpeljati,« dodaja Tadej.  (A. Sobočan)

Oglas