Šentjurski vitezi o igri Tajfuna: žoga je pač okrogla

Tajfun_Olimpija_Šentjur_maj_2016 (4 of 26)Za Šentjurčani je po tem, ko so lani postali državni prvaki, izjemna sezona. Kot se je izrazil Sandi Čebular, so v turbulentni sezoni igrali na treh frontah. V Aba ligi, na evropskem prvenstvu FIBA in na koncu še na državnem prvenstvu. »Imeli smo ogromno poškodb in malo klop. Na koncu se pozna utrujenost in enostavno ni šlo več,« je dejal Čebular.

Trener Tajfuna Dejan Mihevc opaža, da je imela sezona kar nekaj vzponov in padcev, za končne analize pa je še čas. »Sezona ni bila takšna, kot bi si jo želel kot trener in še verjetno kdo v klubu. Ne pozabimo, da smo osvojili super pokal in da smo do decembra, ko smo igrali komplet ekipa, pokazali zavidljive rezultate. Ko smo se uspeli sedaj končno sestaviti smo marsikaj pokazali tudi tik pred končnico,« pravi Mihevc.Tajfun_Olimpija_Šentjur_maj_2016 (25 of 26)

Navijači pa pravijo, da so se fantje trudili, a da so svoje pri tekmah z Olimpijo dodali tudi sodniki. »Tajfun lahko tudi v prihodnje pričakuje našo podporo, še večjo kot do sedaj. Mi nismo obupali. Navijači nismo pretirano razočarani, žoga je pač okrogla,« pravi vodja Šentjurskih vitezov Ivan Zupanc – Ičo.

 

Oglas