Šentjur: Kea s prazničnim obdarovanjem otrok zaposlenih

V šentjurskem trgovskem podjetju Kea, ki združuje 28 trgovin po celjski, mariborski in primorski regiji, so pripravili praznično obdarovanje otrok zaposlenih.
Kot so nam sporočili iz podjetja, je približno 140 otrok v ponedeljek v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur najprej uživalo ob gledališki predstavi Praznična nogavička, ki jo je pripravilo Gledališče Ku-kuc. Skupno druženje pa je vrhunec doživelo ob prihodu Božička.
“V našem podjetju radi rečemo, da smo vsi skupaj del ene velike družine, kar je tudi glavni razlog, da smo se pred tremi leti odločili za obdarovanje otrok zaposlenih. Pogled na naše najmlajše, ki se zadovoljno družijo, igrajo in prepevajo, je resnično čudovit, s to tradicijo pa bomo zagotovo nadaljevali tudi v prihodnje. S to majhno gesto, pa tudi z drugimi aktivnostmi, ki jih pripravljamo, si vselej želimo poskrbeti za čim boljše počutje naših zaposlenih, posledično pa tudi njihovih najbližjih,“ je v sporočili za javnost poudaril direktor podjetja Kea Boštjan Kukovičič.
Dodali so še, da je letos  svoja vrata odprla že 28. trgovina Kea, podjetje pa zaposluje že več kot 270 ljudi.