Sedma vinsko-čokoladna pravljica v Podčetrtek privabila več tisoč obiskovalcev

Pravljičnih sedem je zaznamoval že 7. Festival vina in čokolade, ki je preteklo soboto s slastnim programom, odlično kapljico in raznolikim spremljevalnim programom navdušil več tisoč glavo množico obiskovalcev.

Festival vina in čokolade je tudi letos temeljil na povezovanju kakovostnih ponudnikov vinsko-čokoladnih dobrot. Potem ko je bila prireditev lani zaradi protikoronskih ukrepov na prostem v Olimju, se je letos znova preselila v Večnamensko dvorano Podčetrtek. Nekoliko slabša vremenska napoved in tudi plohe skozi dan pa niso pokvarile vzdušja, ki ga je prinesel težko pričakovani dogodek.

Obiskovalci so se lahko sprehodili med petdesetimi stojnicami, ki so se bahale s številnimi čokoladnimi dobrotami, vso sladkobo pa so lahko oplemenitili še z okušanjem žlahtne kapljice. Seveda pa je organizacijski odbor v sestavi direktorja Turizma Podčetrtek, Bistrica ob Sotli, Kozje, GIZ Boštjana Misja, Matija Jagriča in Karmen Cvirn poskrbel tudi za bogat spremljevalni program ter nekaj novosti, poleg tega pa so po končanem festivalu že sporočili: ” Se vidimo 6. maja 2023 na 8. Festivalu vina in čokolade!”

Kaj vse se je dogajalo na Festivalu vina in čokolade v Podčetrtku pa v jutrišnji tiskani izdaji Rogaških novic. (K. C.)

 

Oglas