Razstava, ki navduši ženske

Še do konca septembra je v Zrečah na ogled razstava Anima in TULIPAN, avtorice Aleksandre S. Kelc.

Mariborska vsestranska ustvarjalka Aleksandra S. Kelc je v zreški galeriji ATELJE MS premierno predstavila serijo slik o ženski energiji.
Aleksandro S. Kelc je doslej javnost poznala predvsem po njeni knjigi Ne mislim, samo ljubim – ta je izšla tudi v Ameriki pod okriljem založbe Hay House, Louise Hay – in kot svetovalko za osebnostno rast (certificirana za metodo Phyllis Krystal). Tokrat se predstavlja še kot slikarka.

Iz galerije

Njena razstava govori o osmih življenjskih obdobjih ženske, ki jih je poimenovala Anima kreacije, Animama, Ani punčka, Aninajst, Notranja poroka, Ani ženska, Ani modra in Ani smrt. Obdobja si sicer sledijo linearno, vendar v življenju marsikdaj bivajo sočasno ali v drugačnem vrstnem redu. Razstavo spremlja knjižica, ki je hkrati vodnik po razstavi in učbenik za boljše življenje. Tudi ta je izšla na dan odprtja razstave.
»Aleksandra Kelc želi z motivom Anime med drugim odpirati srca žensk in nas nagovoriti, da začnemo bolj živeti svojo žensko stran,« je zapisala vodja galerije ATELJE MS Valerija Motaln. Povedala je tudi, da naslikana dela s svojo nežnostjo in posebno energijo, ki jo oddajajo, očarajo prav vsako obiskovalko.

Razstava bo v Zrečah odprta do 1. oktobra, spremljajo pa jo tudi delavnice pod vodstvom avtorice razstave.
Foto: Matej Kristovič in Aleš Mrzdovnik

Z odprtja razstave

Oglas