Priznanje Naj smučišče minule sezone – na Tri kralje

Smučarski center Jakec Trije kralji je dobitnik laskavega priznanja “Naj smučišče 2015/16”. Priznanje so osvojili v kategoriji malih smučarskih centrov.
S čim so prepričali obiskovalce? »Po mojem je to naše delo, naš trud,« pravi vodja smučišč Aleš Juhart. To nagrado so osvojili že drugo leto zapovrstjo: »Letos smo kljub neugodnim razmeram za smučarijo uspeli zagotoviti kar 103 smučarske dni, tako da so verjetno tisti, ki smučajo, pri nas to opazili in nas nagradili s svojimi glasovi.«
Z včerajšnjo razglasitvijo izbora s kar četrtstoletno tradicijo so zadovoljni tudi v nekaterih drugih smučarskih in wellness centrih na Štajerskem: Na Rogli so prejeli kar tri priznanja: priznanje za Družini prijazno smučišče, priznanje za najboljši Snežni park in priznanje za tretje mesto med velikimi smučišči. Na Celjsko kočo je romalo priznanje za tretje mesto v kategoriji malih smučarskih centrov.
Vse bolj priljubljen je tudi izbor Naj welness centrov, ki je potekal osmo leto. Ljubitelji tovrstnih razvajanj so Wellness Orhidelia Term Olimia ponovno izbrali za “Naj wellness” v kategoriji velikih centrov sproščanja in užitka. Na tretjem mestu v isti kategoriji je Wellness Spa Center, Thermana Laško. V kategoriji Podeželski wellness se je na drugo mesto uvrstil wellness Turistične kmetija Urška iz Zreč, na tretje pa Wellness Lara iz Jelenovega grebena iz Olimja.

 

Oglas