MODA: Pomladna svoboda 70-ih

Svetuje: Romana Stojnšek, modna oblikovalka Hiše mode Glossarium
Svetuje: Romana Stojnšek, modna oblikovalka Hiše mode Glossarium

To pomlad vam svetujem, da ste malo barvne in »cvetoče«. Po mojih »norih« idejah je nastala tudi moja kolekcija Pomladna svoboda 70-tih.
Navdih za inspiracijo sem iskala v ženski silhueti 70-ih let in brezčasni naravi, ki se v pomladnih mesecih prebuja ter začne cveteti. Barve zaznamujejo pisano in cvetočo pomlad.
V kolekciji so zajeti letošnji trendi za pomlad/poletje 2016, kar se predvsem vidi v vzorčasti kombinaciji z enobarvno svežino. Razgibanost ji dajejo našiti detajli iz kvačkanih cvetov, volani in gube. Materiali so lahkotni, naravni in primerni za vsako priložnost. H kolekciji lahko kombinirate odštekane superge ali mokasinke, lahko pa tudi malo bolj elegantno obutev kot na primer športno-elegantne balerinke. Spodnje in zgornje dele lahko različno kombiniramo k standardnim vsakodnevnim kosom oblačil (jeans kavbojke, široke hlače različnih krojev, midi krila, krila do kolen, asimetrična krila…)
Kolekcija je primerna za ženske, ki si želijo biti opažene v malo bolj živih barvah, ki se rade počutijo udobno, sproščeno in lahkotno. Kolekcija je primerna za vse postave s prilagajanjem določenih kosov glede na obliko postave. Prav tako tudi barve.

Oglas