Pogrešajo zlatega maturanta Domna Simoniča iz Vojnika

pogresaniZa zlatim maturantom Domnom Simoničem se je izgubila vsaka sled. Policija je, od sinoči, ko so Domna prijatelji začeli iskati prek družabnih omrežij, molčala. Domen Simonič je star 20 let, doma pa iz Pristave pri Vojniku. Zadnje čase je stanoval v tujini.

Osebni opis:
 visok približno 184 cm, suhe telesne konstitucije in postave, podolgovat obraz, pristriženih las ob straneh, zgoraj daljših, počesanih na prečko, svetle polti, modrih oči, oblečen v tanjšo usnjeno jakno temno rjave barve in kavbojke temno modre barve, obut v visoke čevlje temno rjave barve.

“Pri iskanju pogrešanega sodelujejo policisti in kriminalisti, ki zbirajo obvestila, preverjajo informacije, pregledujejo določeno območje in izvajajo druge ukrepe za izsleditev pogrešanega. Pri tem smo ugotovili, da mediji in socialna omrežja objavljajo različne vsebine v povezavi s pogrešanimi. Obveščamo vas, da z našim delom nismo potrdili oziroma ugotovili povezanosti med posameznimi primeri pogrešanih oseb, ki so bile v preteklosti prav tako zaznane na opisanem območju v Mariboru. 

Vse, ki bi kar koli vedeli o pogrešanem prosimo, da to sporočijo na najbližjo policijsko enoto ali na telefonsko številko 113 oziroma anonimno 080 1200.«” so sporočili iz mariborske policije.

Nazadnje so ga opazili na koncertu na ŠTUKU v Mariboru. Vse, ki bi o Domnu vedeli karkoli, prosijo, da pokličejo na številko 113. Podrobnosti objavljamo tudi na portalu novice.si