Dobrodelno: Ker mi gremo na morje!

Podjetje Satler okna in vrata in Radio Rogla z dobrodelno akcijo »Ker – mi gremo na morje!«  danes peljeta na morje cel avtobus otrok. Okoli sedme ure zjutraj so se izletniki zbrali pri Minattijevem kipu v Slovenskih Konjicah in se od tam odpeljali proti slovenski obali.  Za njihovo zabavo in animacijo bodo ves dan skrbele članice Društva prijateljev mladine Slov. Konjice.

Spomnimo, na 19-letki Radia Rogla smo tradicionalno predali ček, s katerim so danes razveselili več kot štirideset otrok. »Vozovnice za morje« so tako kot leta poprej razdelili med šolarje iz konjiške, zreške in vitanjske občine.

Izleta so se tudi tokrat še posebej razveselili tisti, ki morja pred tem sploh še niso videli in so s pomočjo zakoncev Valterja in Jasne Satler in njune družine, projekt v imenu Satlerjev vodi hčerka Monika, prvič skočili v slano vodo. Podjetje Satler okna in vrata je torej še enkrat pokazalo svojo dobrodelno noto in družbeno odgovornost do okolja iz katerega izhaja ter v celoti podprlo dobrodelno zamisel Radia Rogla.

 

Satler morje screen

Oglas