Novo poletno kolekcijo predstavlja znana manekenka

Ingrid Logar iz Slovenske Bistrice se že nekaj let ukvarja s kreacijo in z izdelavo unikatnih čevljev. Nedavno je predstavila svojo poletno kolekcijo sandalov, pri čemer ji je pomagala legendarna slovenska manekenka Bernarda Marovt.

Udobje je na prvem mestu
Ingrid Logar pri svojem delu neskončno uživa. Čevlje oblikuje od leta 2013 pod blagovno znamko Čeveljc. »Začetek je bil kar težak. Treba je bilo spoznati in poiskati vse, kar spada k ročni izdelavi čevljev. Gre za butično izdelavo čevljev, vsak par je unikaten,« pravi Logarjeva, ki material nabavi v Italiji. Ima spletno trgovino www.ingridsheels.com, različne modele ročno izdelanih čevljev iz naravnih materialov pa ima na zalogi tudi v salonu na Špindlerjevi ulici v Slovenski Bistrici, kjer jih je mogoče poskusiti, si jih ogledati in kupiti.

Njeni čevlji slovijo kot izjemno elegantni in udobni
»Letos sem se usmerila nekako na oglat sprednji del. Ta model se mi zdi izjemno moden in zanimiv. Pomemben je vsak dodatek na sandalu. Ta napravi čevlje unikatne. Sandali so primerni za vse priložnosti. Pomembno je, da se v njih udobno počutimo, zato je treba izbrati pravi model,« pravi Ingrid Logar.

Z Bernardo sodelujeta dve leti
Nad njenimi izdelki pa je bila navdušena tudi Bernarda Marovt. »Že ob prvem srečanju in sodelovanju sem Ingrid začutila kot osebnost in spoznala njeno ustvarjalno sposobnost ročno izdelanih in kakovostnih čevljev. Ingrid obožuje svoje delo, predvsem pa verjame v to kar dela! Nadaljnje sodelovanje je to samo potrdilo! Vesela sem, da lahko na nek način pripomorem k razvoju teh unikatnih sandalov svetovnega merila. Sama sem že naročila dva para sandalov, ki jih bom tole poletje z veseljem in ponosom nosila,« je dejala. (Foto: Borut Očko Maver)

Oglas