NOVO: Apihova Fina kuhinja za telebane

izsla-nova-knjiga-jureta-apiha-fina-kuhinja-za-telebane-5a50674acdcc7e2ba2b598b579f552d2Kako pripraviti edini pravi pražen krompir, v čem je skrivnost odličnega dunajskega zrezka, kako se »skuha« hladna fižolova omaka, priprava tepkove pite, skuhaj rezance s tartufi …
Ne čakajte na knjigobežnice, ko to knjigo enkrat imaš, je nočeš več dati nikomur.  Fina kuhinja za telebane, guruja Jureta Apiha. Knjiga je danes izšla.
Napisana je za tiste, ki nas je največ. Ki nimamo veliko kuharskega znanja, tudi prakse ne prav veliko, vendar cenimo dobro kuhinjo in bi se prav radi pobahali in preizkusili z okusnim dosežkom, če bi nam kdo malo pomagal pri tem. V stotinah receptov, ki nam jih ponujajo police kuharskih knjig, pa se izgubimo. Le prijatelju zaupamo in le s preskušenim receptom se upamo postaviti.
Poleg tega ima vsak recept še svojo zgodbo, v kateri avtor opiše, kako ga je prvič srečal ali spoznal, zlahka jo bomo povedali naprej svojim prijateljem.
Knjiga, ki vam jo bo le stežka kdo podaril. Vsak jo bo hotel imeti zase. Fina kuhinja za telebane. Naročite jo lahko s klikom TUKAJ.