Nova direktorica zreške občinske uprave se je dobro vključila v novo delovno okolje


Pred dobrimi štirimi meseci je funkcijo direktorice zreške občinske uprave prevzela Lucija Vrhovšek Jančič. Pravi, da so ji prvi meseci hitro minili in da se je v novo delovno okolje tudi po zaslugi sodelavcev in župana zelo dobro vključila. Kljub temu da ocenjuje, da je občina Zreče v dobri kondiciji, pa verjame, da je še prostor za napredek.
Kje vidite največ prostora za nadaljnjo ‘rast’ oz. napredek občine Zreče?
Naša občina se uvršča med najbolj prodorne in prepoznavne lokalne skupnosti v Republiki Sloveniji, torej je dobro delo opaženo. Izvajamo ogromno projektov, s katerimi se bomo še naprej trudili razvijati, pridobivati denar in skrbeti za vedno višjo kakovost bivanja občanov. Pri tem pa si želim, da bi usklajeno sodelovali z občani, gospodarstvom, negospodarstvom in interesno družbo ter skupaj korakali po poti prepoznavne gospodarsko-turistične občine.

Kako to, da je profesorica športa pred leti sploh pristala v lokalni politiki in kakšne politične ambicije ima v prihodnje, pa lahko med drugim preberete v daljšem intervjuju z Lucijo Vrhovšek Jančič, ki je objavljen v lokalnem časopisu NOVICE.