Nogometaši konjiške Dravinje začenjajo nov boj za eno od prvih mest

Pred vrati je nova sezona v 3. slovenski nogometni ligi – vzhod. Nogometaši konjiške Dravinje, ki so lani v 14-članski ligi končali na drugem mestu, merijo visoko tudi tokrat. Prvo tekmo bodo odigrali to soboto, in sicer na domači zelenici proti Šmartnemu 1928.
“Ne glede na to, da smo imeli določene težave skozi celotno pripravljalno obdobje, saj so igralci odhajali na dopuste, mislim, da smo dobro pripravljeni in lahko z optimizmom pričakujemo prvo ligaško tekmo,” je za NOVICE in Radio Rogla dejal predsednik Nogometnega društva Dravinja Goran Furman. Cilj, ki so si ga zadali v klubu, je, da ostanejo nekje pri vrhu tretjeligaškega tekmovanja. Furman verjame, da je ekipa, ki so jo sestavili, tega sposobna. Manjši zaostanek v fizični pripravljenosti bodo vsaj na prvih tekmah Konjičani skušali nadoknaditi z uigranostjo in povezanostjo ekipe, ki že kar nekaj časa igra skupaj.
Do kakšnih sprememb je prišlo v ekipi v primerjavi z zadnjo sezono, lahko preverite v lokalnem časopisu NOVICE. (Jure Mernik)

Oglas