Podčetrtek: Neviden svet vodnih doživetij nudi zabavo za vso družino

Nova Termalija FAMILY & RELAX bo s privlačno in novo ponudbo zagotovo prestavila mejnike na področju vodnih doživetij in postavila nove, višje standarde na tem področju. Termalija FAMILY FUN bo prvenstveno namenjena družinam z otroki, Termalija RELAX pa vsem tistim željnim sprostitve in rekreativnega plavanja. Prva faza, ki obsega popolno prenovo dosedanjega zunanjega dela Termalije – bazeni in izven bazenski prostori pod nekdanjo tendo – in izgradnja novega kompleksa Termalija FAMILY FUN, je zaključena. Sedaj pa pričenjajo z prenovo druge faze, Termalije RELAX.Mogočna vodna oaza, z notranjim in zunanjim bazenom ter amfiteatrom, ob kateri je velik prostor za otroško rajanje z vodnimi pištolami, širokimi tobogani, plezalnimi mrežami, toboganoma FUN & SPLASH in zabavno plezalno steno nad bazenom s slapovi predstavljajo le kanček prenovljenega dela.

Digitalna generacija je vedno bolj zahtevna in išče še več, kajti njim ne zadostuje samo kopanje v bazenu. Tako jih bo izven bazena očaralo multidimenzionalno doživetje v 7D kinu, interaktivne igre, igralne konzole, elektronska košarka in interaktivna tla. Najmlajši bodo uživali v igralnici OLILAND, medtem, ko se bodo otroci zabavali v virtualnemu svetu, si lahko starši oddahnejo ob najljubši pijači kar v bazenu, ali pa izven bazenske trenutke aktivno preživljajo v fitnesu. Vsakega malčka in starše bo navdušil očarljiv svet BABY FUN, saj bodo lahko dojenčki čofotali in se igrali v bazenu z mivko in v zunanjem bazenu s posebnim senčnim jadrom za varnejše kopanje v poletnem času. Veselje mamic bo še toliko večje, saj so zanje namenjeni posebni prostori za dojenje, previjanje in pripravo otroške hrane, vsi skupaj pa bodo lahko počivali v družinskem počivališču. S tem so starši končno dobili prostor za brezskrben oddih s svojimi malčki. Svet savn je ob prvi fazi prenove bogatejši za veliko programsko savno Teater vetra, ki sprejme več sto ljudi hkrati.

Ob prenovi prvega dela Termalije pa je prav gotovo pomembno tudi dejstvo, da se do dokončne prenove, ki jo napovedujejo do junija 2018, cena vstopnic ne bo spremenila, ampak ostaja enaka trenutnim cenam.

Več si boste lahko prebrali v prihajajoči številki Rogaških novic.