Neverjetni Štajerc: Vojničan je menedžer Marka Škugorja in Erosov

Kristijan Mlinar je podjetnik iz Vojnika. Je hkrati človek iz ozadja, saj dela kot menedžer Marka Škugorja in skupine Erosi. Je NEVERJETNI ŠTAJERC, ki so ga zjutraj gostili v programu Radia Rogla.

Podjetništvo mu je od nekdaj blizu – ali drugače, kjer diši po poslu, tam je on. Tako se je lotil tudi glasbene zgodbe.

Povabil ga je na rojstni dan …

Začelo se je tako, da je na svoj rojstni dan na enega od kmečkih turizmov povabil hrvaškega pevca Marka Škugorja. Družbo je očaral s svojim glasom, kasneje pa jih je povabil na Splitski festival. Družba se je odzvala in dejansko odšla v Split. Tam so se družili z Markom in postali prijatelji.
Potem pa je Kristijan začel razmišljati o menedžeriranju, se začel učiti glasbenega posla in organiziral prvi koncert Marka Škugorja. In to – pogumno – na četrtek, v Vojniku …
Kako se je razpletlo? POSLUŠAJ TU!

Kdo je bolje plačan?

Zdaj je Markov menedžer za Slovenijo. To pomeni, da mora termine usklajevati še s hrvaškim menedžerjem. Hrvaški pevci sicer pogosto nastopajo v Sloveniji. So še vedno bolje plačani od naših pevcev? Kristijan upa, da ne.
Sicer pa poudarja, da pevcu ceno določa zlasti občinstvo. Kaj je o razponu cen povedal v jutranjem programu Radia Rogla – POSLUŠAJ TU!

Tudi stole postavlja

Njegovo podjetje torej organizira koncerte, pripravlja turneje, zlasti za pevce, ki še niso tako poznani. On kot menedžer išče lokacijo za koncerte, organizira prodajo vstopnic, skrbi za postavitev odra in sedišč … Tudi stole pomaga nositi, če je treba, so povedali Erosi. POSLUŠAJ TU!

Kako dobro Kristijan Mlinar pozna svoje varovance? Peter Klima in Iztok Krajnc sta imela zanj poseben izziv …
POSLUŠAJ TU! in poglej video NA FACEBOOKU RADIA ROGLA.