Nedelja, 17. februar – kaj se danes dogaja na Štajerskem?

* V konjiški športni dvorani bo drevi Valentinovo z Erosi. Koncert pripravljajo ob peti obletnici delovanja, kot gost pa bo nastopil tudi hrvaški pevec Marko Škugor.

* Valentinovo popoldne z oplotniškimi talenti danes organizira oplotniško Turistično društvo Trta. V dvorani Rudija Žnidariča bo med drugim nastopila tudi prva glasbena zvezda Štajerske Nuša Pliberšek.

* Danes popoldne bo v zreškem Domu kulture dobrodelni koncert Dobrota opogumlja. Tudi letos ga pripravlja Župnijska Karitas Zreče.

* Škratka sladka je naslov gledališke predstave za otroke, ki bo na ogled dopoldne v kulturnem domu na Zgornji Polskavi. Popoldne pa bo tam še prireditev za kulturni praznik, ki jo prireja domače kulturno umetniško društvo Gaj Zgornja Polskava.

* V kulturnem domu v Bistrici ob Sotli bo popoldne komedija Matildi vstop prepovedan. Predstavo bo uprizorilo Društvo upokojencev Bizeljsko.

* 3. festival smučarskega teka bo danes na Rogli v sodelovanju z Uniturjem pripravil Tekaški smučarski klub Rogla.
Pripravili bodo šolo klasične tehnike, učili drsalno tehniko, posebno skupino pa pripravili tudi za najmlajše. Za otroke do 12. leta starosti bo učenje teka in izposoja opreme brezplačna.