Nedelja, 1. december – kaj se danes dogaja na Štajerskem?

* Popoldne bo v Ločah dobrodelni koncert za Kajo Mernik s Kolačnega, ki ima spinalno mišično atrofijo. Z zbranimi sredstvi bodo Kaji omogočili dodatne terapije za njen telesni razvoj. Nastopili bodo številni glasbeniki, pevci in plesalci. Predstavili se bodo tudi otroci vrtca in šole na Svetem Jerneju.

* Župnijska Karitas Slovenska Bistrica prireja popoldne v Slomškovem domu dobrodelni Karitasov koncert. Sodelujejo Poskočni muzikanti, zbor Natanael in drugi.

* Helena Blagne bo nocoj nastopila v Celjskem domu na koncertu: Helena intimno.

* V Makolah bo Andrejev sejem. Pripravljajo stojnice z lokalno ponudbo, razstave, ulično glasbo, otroške delavnice, Andrejevo župo … Prav tako bo odprtje Makolskega lodna. Z Andrejevim sejmom obenem obeležijo občinski praznik in praznik farnega zaveznika.

* V poslovnem centru Sonce v Rogaški Slatini bo sejem rabljene in nove smučarske opreme. Predstavitev in formuliranje umetniške skupine pa pripravljajo popoldne v dvorani Mladinskega sveta občine Rogaška Slatina.

* V Samostanu Olimje bo Frančiškova nedelja, ki se bo začela z mašo, nato sledi igra za otroke in prihod Miklavža, ki bo obdaril otroke.

* Krajevni odbor Rdečega križa Nova Cerkev v prostorih tamkajšnje krajevne skupnosti dopoldne opravlja meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola

Oglas